середу, 4 лютого 2015 р.

Сергій Жадан сподівається, що його поезію оцінять у Рясному

У суботу, 7 лютого, о 15 годині в актовій залі школи №92, що на вул. Т. Шевченка, 390, відбудеться зустріч із відомим поетом та громадським діячем Сергієм Жаданом. Це вже другий захід у дільниці Рясне, який в рамках програми децентралізації культури організовує управління культури Львівської міської ради. Першим проектом було свято «Різдво під спільним дахом», яке відбувалося за підтримки туристичного клубу «Манівці», -- розповіли у прес-службі Львівського магістрату.
Знимка www.doslidy.org.ua

«Сергій Жадан читатиме для ряснівчан вірші та прозу про любов, війну та віру, а також спілкуватиметься з жителями Рясного. Запрошуємо всіх, кому небайдужа сучасна література та цікаве спілкування», -- зазначили в управлінні культури ЛМР.
Втім організатори зустрічі зі Львівського магістрату не впевнені, що у Рясному багато поціновувачів творчості Сергія Жадана. Тому нагадують, що до СШN92 можна дістатись маршрутними таксі N50 та 6А.
Сергій Жадан – один із провідних сучасних українських поетів та письменників. Народився 1974 року в Старобільську Луганської області. Автор романів «Депеш Мод», «Ворошиловград», «Месопотамія».
Рясне – північно-західна околиця Львова, активну забудову якої багатоповерхівками розпочали у 70-х роках минулого століття, а 1988 року її офіційно приєднали до Львова.

Немає коментарів:

Дописати коментар