понеділок, 23 лютого 2015 р.

У березні гурт «AtmAsfera» обіцяє відірвати своїх шанувальників від земного тяжіння

Музичний гурт «AtmAsfera» планує 20 березня організувати музичний інтерактив «MantraDiving» в ході якого гості зможуть не тільки слухати, а й брати активну участь та взаємодіяти з музикантами. Кожен може бути собою і може дозволити собі відірватись від земного тяжіння та зануритись у хвилі дивовижних звуків. Нові композиції, нові враження, нові пережиття. Територія вільна від алкоголю та поганих думок. Сюрпризи і цікаві несподіванки від музикантів – ось так організатори описують атмосферу, яка пануватиме в залі – розповіли мені у прес-службі Львівського магістрату.
Знимка: uk.wikipedia.org

«Події, які відбуваються в нашій країні, наштовхнули нас на створення нового проекту. Відчуваючи сьогоднішній внутрішній стан людей, ми вирішили зробити свій внесок і поділитися чимось дуже цінним», - Калінді, вокаліст гурту «АтмАсфера».
«Ми хотіли б підтримати людей, об’єднати їх, поділитись теплом та надзвичайними звуками, що здатні відновити рівновагу, піднести над всіма неприємностями та турботами, наповнити серце радістю та надихнути на щось позитивне», - Андрій Шадій, вокаліст гурту «АтмАсфера».
Відрив від земного тяжіння відбуватиметься 20 березня в одному із залів у центрі міста.
Гурт «АтмАсфера» дебютував на сцені ще у 2005 році, коли взяв участь у фестивалі «Червона рута» та відбірковому турі Євробачення. Гурт виконує пісні в стилі world та contemporary music, а також комбінує класичні форми з джазовими імпровізаціями, експериментує з фольковими та етномотивами світу.

Немає коментарів:

Дописати коментар