четвер, 12 лютого 2015 р.

Завтра Львівська національна галерея мистецтв інтегруватуватиметься у сучасне візуальне мистецтво

У п’ятницю, 13 лютого, о 17.00 годині у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б. Г. Возницького, що на вулиці Стефаника 3, у залах основної експозиції мистецтва ХІХ–ХХ ст. відбудеться відкриття проекту сучасного візуального мистецтва «Інтеграції» -- про це розповіли мені у прес-службі Львівського магістрату. 
Знимка wikimapia.org

«Це перша спроба у Львівській національній галереї оживити сталу класичну експозицію новими засобами виразності (відео-арт, аудіо-арт, інсталяція, новий підхід до скульптури та живопису) в стилі контемпорі арт. 
Опрацювавши подібний новітній досвід світового рівня музеїв, і результативність таких проектів для загальної освіченості громадян, ми вирішили впровадити такий «контемпорі» захід у нашу галерею.
Основна мета : внутрувати в класичний музейний простір новітні твори сучасного візуального мистецтва, залучаючи до музею ширше коло глядача, а, основне, молодь», -зазначають організатори.
«Цей проект готується до дня народження Львівської національної галереї мистецтв, а також він буде присвячений бійцям АТО», - додають у Галереї мистецтв
У 22 залах галереї буде розміщено 18 проектів 14-ох учасників – молодих митців, студентів Львівської національної академії мистецтв.

Немає коментарів:

Дописати коментар