пʼятницю, 27 лютого 2015 р.

Бери сім’ю – гайда в музей на вихідні

Музеї міста Львова з 1 березня до 1 травня, в рамках проекту «На вихідні з сім’єю у музей», пропонують для сімей цікаві та корисні для особистого та дитячого розвитку програми – про це розповіди у прес-службі Львівського магістрату.
Знимка lvivtour.com.ua
«У ці весняні дні, коли усе навколо повертається до життя, ласкаво запрошуємо до музеїв Львова. Маємо надію, що програма, яку пропонуємо, сподобається як дітям, так і дорослим. Сподіваємось, що відвідини усіх організованих в рамках проекту заходів та пропозицій, сприятимуть творчому єднанню та стануть ще одним теплим, сонячним промінчиком надії на хороше майбутнє українських родин», – зазначає Софія Легін, вчений секретар Державного меморіального музею Михайла Грушевського. 
Проект розпочався з червня 1 червня та триватиме до 1 травня 2015 року  і передбачає безкоштовний вхід, екскурсію чи майстер-клас у окремо визначений музеєм вихідний день тижня, для сім’ї з дітьми. Кількість учасників проекту - 28 закладів культури.
Кожний музей індивідуально пропонує час та програму проведення даної акції, з якою Ви можете ознайомитись на сайті: Туристично-інформаційного центру (http://www.touristinfo.lviv.ua), офіційному туристичному сайті міста (http://lviv.travel) та на сторінці Facebook (https://www.facebook.com/lvivtravel).

Немає коментарів:

Дописати коментар