середу, 18 лютого 2015 р.

У Львові зроблять велетенську коробку цукерок розміром 4 на 7 метрів

Головною подією запланованого на 6-8 березня чергового Національного Свята Шоколаду стане презентація велетенської шоколадної коробки цукерок розміром 4 на 7 метрів та шестиметровий Шоколадний млин які будуть виставлені у холі Львівського Палацу мистецтв – про це мені розповіли у компанії «Дік-Арт», яка є організатором свята.
Знимка www.shokolad.lviv.ua

«Жодне Свято Шоколаду не відбувається без ярмарку шоколадних виробів, галереї скульпторів, дитячої шоколадної країни, майстер-класів для дорослих та малих, і, звісно, різноманітних розіграшів. Але ми щороку намагаємося вигадати щось нове і особливе, аби потішити та приємно здивувати гостей Свята», - розповів Андрій Сидор, організатор Національного Свята Шоколаду та директор компанії «ДікАрт».
Свято шоколаду триватиме три дні, зокрема у другий день Національного Свята Шоколаду пройде IV Чемпіонат кондитерів-аматорів «Домашній кондитер». Будь-хто з непрофесійних кондитерів, які знають оригінальні рецепти страв із шоколадною складовою, зможуть презентувати свої вміння та поборотися за звання найкращого кондитера-аматора. 

Немає коментарів:

Дописати коментар