середу, 4 лютого 2015 р.

Сьогодні Львів прощається з Андрієм Кузьменком (Скрябіним)

4 лютого, о 16 годині, у греко-католицькій церкві Преображення Господнього у центрі Львова розпочалось прощання із популярним українським співаком Андрієм Кузьменком. Віддати останню шану музиканту прийшли тисячі львів’ян, шанувальників його пісень. Вулиці, навколо церкви заповнені людьми, також тут є родичі Андрія Кузьменка, керівники місцевої влади. Прощання зі співаком у церкві розпочалося із панахиди, яку служать священики церкви.
Знимка: www.nashemisto.if.ua

У церкві вже оголошено, що труна з тілом співака буде там до ранку, а вже 5 лютого Андрія Кузьменка поховають у селищі Брюховичі, що поблизу Львова, на місцевому цвинтарі у родинному склепі Кузьменків. За побажанням його родичів похорон відбуватиметься у закритому режимі.
Звістка про загибель співака глибоко схвилювала усіх його шанувальників. Одразу після звістки про ДТП, внаслідок якої загинув Кузьма, на майдані перед пам’ятником Шевченкові у Львові почали збиратися його фани, співали його пісні, зараз там стоять тисячі поминальних лампадок. Також на деяких будинках у центрі Львова вже з’явились графіті з цитатами з його пісень.
Андрій Кузьменко народився 1968 року у місті Самборі на Львівщині, однак згодом його батьки переїхали до селища Брюховичі, що поблизу Львова. 2 лютого цього року Андрій Кузьменко загинув унаслідок ДТП у Дніпропетровській області.

Немає коментарів:

Дописати коментар