вівторок, 14 квітня 2015 р.

Андрій Кокотюха запрошує поговорити «..про Чорну пані під чорну каву»

Видавництво «Фоліо» та Андрій Кокотюха презентують нову книгу з циклу ретророманів про Львів «Привид з Валової». Ряд презентацій пройде у Львові з 16 до 17 квітня – розповіли у прес-службі Львівського магістрату.

Зокрема, 16 квітня о 19:00 год. презентація відбудеться у кав’ярні «Штука» (вул. Котлярська, 8). 17 квітня о 12:00 год. книгу презентують у Львівській обласній науково-медичній бібліотеці (вул. Руська, 20). Також 17 квітня о 18.00 год. «Привид з Валової» презентують у книгарні «Літера» (вул. Шевська, 6).
Андрій Кокотюха – автор великої кількості художніх, документальних та науково-популярних книжок. Його праця налічує 50 романів, 15 з яких вийшли друком у видавництві «Фоліо». За його романами знімають художні фільми. Кілька років поспіль входить до топ-10 авторів, чиї твори є лідерами продажу в Україні.
«Привид з Валової» - друга книжка серії «Ретророман». Події відбуваються у Львові, надворі 1909 рік. Страшна та дивна смерть сталася у місті в будинку, де, за повір’ями, блукає привид Чорної пані та збирає всі душі, що їй трапляються. В цій книзі можна знайти не тільки захоплюючий сюжет, а й історію однієї з культурних столиць нашої України.
Для того, щоб дізнатись найцікавіші подробиці з життя героя роману, відвідайте презентації та поспілкуйтеся з автором особисто. На презентаціях будуть представлені також інші видання письменника, зокрема, перша книга з серії ретророманів «Адвокат з Личаківської» та історичний роман «Київські бомби».
Раніше я повідомляв (http://lvivreport.blogspot.com/2014/12/blog-post_26.html), що 24 грудня минулого року відбулась презентація книги Андрія Кокотюхи «Адвокат з Личаківської»

Немає коментарів:

Дописати коментар