понеділок, 13 квітня 2015 р.

На площі Ринок води сьогодні не рахуватимуть + фото

Пройти через площу Ринок сухим сьогодні фактично нереально, адже тут зібрались сотні підлітків та молодих людей, які поливають один одного водою із пляшок – на наступний день після Великодня у Львові відбувається так званий обливаний понеділок, коли неодружена молодь обливає один одного. Ось уже кілька років поспіль епіцентром свята є площа Ринок, де спеціально для відкривають пожежні гідранти, де можна наповнити пляшку черговою порцією води, ну а спонсори святкувань забезпечують всіх бажаючих дощовиками а також встановили фени – це вже для тих, кому набридло обливатись. У «Львівводоканалі» кажуть, що обліковувати воду, яка буде сьогодні використана на площі Ринок вони не будуть, оскільки на практиці це не так багато, максимум – можливо 10 кубів розповіла прес-секретар підприємства Уляна Горбата.
Знимка прес-служби Львівського магістрату (5)

Звичай, коли хлопці обливають дівчат водою тягнеться ще напевне з дохристиянських часів, у Львові він зберігався протягом всіх років радянської влади, звісно, зберігся і в наші часи, але щоб уникнути ексцесів, коли на голову перехожому з вікна виливається відро води, міська влада зараз намагається взяти його під контроль, зібравши всіх, хто хоче обливатись і бути облитим на площу Ринок, звідки вийти сухим є дуже складно. Зате з хорошим настроєм.





1 коментар:

  1. Служба фінансування Le_Meridian вийшла за рамки їхніх вимог, щоб допомогти мені отримати кредит, який я використовував, щоб розширити свій аптечний бізнес. Вони були дружніми, професійними та абсолютними дорогоцінними каменями, з якими можна працювати. Email..lfdsloans@lemeridianfds.com Або lfdsloans@outlook.com.WhatsApp ... + 19893943740.

    ВідповістиВидалити