понеділок, 20 квітня 2015 р.

Симфонічний оркестр «Lords of the Sound» знову їде до Львова - з ексклюзивною програмою «Кінохіти-3»

Київський симфонічний оркестр «Lords of the Sound» настільки полюбився львівській публіці, що вже вчетверте за останній рік пакує валізи на гастролі до Львова. Від травня минулого року яскравий музичний колектив шість разів (у листопаді 2014-го і у лютому 2015-го відбулося по два концерти) збирав аншлаги у Львівській опері. Відтак оркестр під керівництвом Віталія Саражинського знову їде до Львова. Концерт з ексклюзивною програмою «Кінохіти-3» відбудеться 19 травня на сцені Львівського національного театру опери та балету ім. С. Крушельницької. Початок – о 19:00 – розповіла мені менеджер проекту Галина Гузьо. 

Нова програма «Кінохіти-3» 19 травня у Львівській опері - це вибуховий мікс із композиції з кінофільмів та поп-рок-хітів. У кіночастині меломани та кінолюби почують саундтреки зі стрічок «Код да Вінчі», «Аватар», «Голодні ігри», «Ефект Метелика», «1+1», «Престиж», «Леон Кіллер», «Достукатись до небес», «Гладіатор», «Назад в майбутнє»… А у спеціальній поп-рок-частині прозвучать хіти з репертуару легендарних гуртів «Scorpions», «Depeche Mode», а також Michael Jackson та вічно молодого Sting. 
Оркестр «Lords of the Sound» - це майже три десятки обдарованих і відданих своїй справі музикантів, які при змаху диригентської палички переносять меломанів у прекрасний, фантазійний світ звуків та образів. Кістяк колективу свого часу був сформований на базі Київського музично-драматичного театру ім. П. Саксаганського. Музиканти творять у популярному жанрі кросовер, органічно переплітаючи на сцені академічне звучання з експресією рок-музики. А крім того, додають дійству власного акторського шарму: керівник оркестру Віталій Саражинський і диригент Віталій Фізер – майстри із перевтілень у кіногероїв.

Немає коментарів:

Дописати коментар