середу, 29 квітня 2015 р.

У Львові батяруватимуть більше

Святкування Дня Батяра у Львові продовжено ще на один день. Отож, 1-4 травня у Львові  на площі Музейній (біля Домініканського собору) збираються усі, хто хоче більше дізнатися про батярів, стати частиною батярської культури,  відтворити настрій та запал, який панував у місті на початку ХХ століття, та разом відсвяткувати День Батяра у Львові! – про це розповіли у компанії «Дік-АРТ», яка є організатором фестивалю.
Знимка www.batyar.lviv.ua
  
«На численні прохання наших гостей ми вирішили продовжити фестиваль ще на один день. Виставка ретро автомобілів, ретро Fashion Market, батярська канцелярія та бетонний завод, майстер-класи батярських танців, безкоштовна екскурсія нетривіальними місцями міста Лева та багато іншого – свято запам’ятається кожному», - зазначив директор свята Андрій Сидор.
Все про батярів знають лише самі батяри. Відтак, 1 травня о 14.00 на другому поверсі у Львівській свічковій мануфактурі відомі батяри, Петро та Іван Радковці, проведуть відкриту лекцію про історію батярства у Львові. Міфи, легенди та чиста правда про батярів тільки на День батяра у Львові! 
2 травня відвідувачі свята мають змогу взяти участь у першому львівському ретро вело променаді «Батяри на роверах», що об’єднає людей, які цінують стиль та міські велосипеди. Організатори сподіваються, це стане щорічним дійством та своєрідною присвятою львівській батярській міській культурі початку ХХ ст. Старт о 13.00 на площі Музейній. У програмі велозаїзду: майстер-клас з лінді-хоп та соло-джаз, вивчення всесвітньо відомої лінійки Шим Шам, нагородження кращого чоловічого та жіночого образу, пікнік та чаювання, кіно у парку, виставка раритетних велосипедів, фотостінка, а також  ігри у петанг та крикет. Для участі необхідно зареєструватись.

Немає коментарів:

Дописати коментар