вівторок, 27 січня 2015 р.

У квітні у Львівському аеропорту відкриють прямий рейс до Тель-Авіву

Починаючи з квітня цього року львів’янам стане простіше діставатись Землі Обітованої – у львівському аеропорту планують відкрити прямий авіарейс Львів-Тель-Авів. Про це вже домовились львівський намісник Олег Синютка із заступником Посла Держави Ізраїль в Україні паном Іцхаком Кармель Каганом – про це мені повідомили у прес-службі ЛОДА. При цьому, за словами почесного консула Держави Ізраїль в Західній Україні Олега Вишнякова «Міжнародні авіалінії України» готові забезпечити цей рейс у статусі лоукостового. При цьому очільники Львівщини кажуть що нлаша область має значні перспективи для паломницького туризму та курортний потенціал у Моршині, Трускавці, Східниці.
Знимка прес-служби Львівського магістрату

Раніша я вже повідомляв, що минулого року летовище обслужило 585,2 тисяч пасажирів, з них 479,6 тисяч – на міжнародних рейсах. І найголовніше – у Львівському аеропорту визначили найпопулярніші напрямки минулого року:Бориспіль (Київ), Стамбул, Мілан, Варшава та Мюнхен.
Також зауважу, що на Львівщині є об’єкти, які є важливими для прочан-іудеїв, передусім Белз. Також на Львівщині збереглися чимало синагог, однак частина з них є в незадовільному стані.

Немає коментарів:

Дописати коментар