вівторок, 13 січня 2015 р.

У Львівському аеропорту визначили найпопулярніші рейси 2014 року

У грудні 2014 року пасажиропотік Львівського летовища імені Данила Галицького зріс на 2,5 відсотки у порівнянні з попереднім місяцем – протягом місяця там перевезли 36,7 тисяч пасажирів. Щоправда туристи віддають перевагу міжнародним рейсам – таких виявилось 28,7 тисяч, натомість внутрішніми рейсами скористалось лише 8000 пасажирів. Загалом протягом останнього місяця 2014 року летовище виконало 540 рейсів, з них 371 – міжнародний – про це http://lvivreport.blogspot.com/ розказали у пресовій службі Львівського магістрату.
Знимка пресової служби Львівського магістрату
Всього ж минулого року летовище обслужило 585,2 тисяч пасажирів, з них 479,6 тисяч – на міжнародних рейсах. І найголовніше – у Львівському аеропорту визначили найпопулярніші напрямки минулого року: Бориспіль (Київ), Стамбул, Мілан, Варшава та Мюнхен.
Те, що туристів у Львові побільшало відчулось у новорічно-різдвяні свята – я уже повідомляв раніше (http://lvivreport.blogspot.com/2015/01/blog-post_12.html) – протягом 30 грудня 12 січня Львів відвідало майже 300 тисяч мандрівників. Однак скільки з них дісталось до нашого міста повітряним шляхом – дізнаємось за кілька тижнів. Натомість, як розповів мені раніше селищний голова Славська Михайло Кінаш через теплу погоду у Карпати приїхало суттєво менше туристів, ніж зазвичай. Втім, можливо протягом свят ситуація на Бойківщині змінилась таки на краще.

Немає коментарів:

Дописати коментар