понеділок, 12 січня 2015 р.

У Львові туристичний бум

Новорічно-різдвяні свята підтвердили свою славу «високого» туристичного сезону у Львові – протягом 30 грудня – 12 січня наше місто відвідало майже 300 тисяч мандрівників – їх всіх вже докладно порахували в управлінні туризму Львівського магістрату – оповілиhttp://lvivreport.blogspot.com у пресовій службі магістрату. Тобто кожного дня у Львові було майже 25 тисяч гостей – і всі вони п’ють каву та пиво, знимкують пам’ятки і себе на їхньому фоні, спостерігають за фестивалями, яких тими днями вистачало, а головне – таки вчаться колядувати. Бо де ще так в світі заколядують.
www.afishalviv.net

У магістраті ще точно не знають, з яких міст та країв були ці туристи, але вже відомо, що 1415 з них звернулись до Центру туристичної інформації, з них майже 1100 – таки наші, вітчизняні мандрівники, які вчинили за старим галицьким принципом «свій до свого по своє». Найбільше в центр туристичної інформації звернулось киян – 418 мандрівників, також було багато харків’ян, одеситів та дніпропетровців. З поміж іноземців найбільше, звісно, було поляків.
Раніше я вже повідомляв (http://lvivreport.blogspot.com/2015/01/blog-post.html), що через теплу погоду та нестачу снігу у Славську є проблеми з туристичним сезоном.

Немає коментарів:

Дописати коментар