четвер, 7 травня 2015 р.

Балет «Життя» представить проект про війну, смерть та життя (+ відео)

Напередодні Дня пам’яті і примирення балет Ірини Мазур «Життя» презентував свій новий кліп у стилі «денс-екшн» «Етна». Відео динамічно та видовищно розповідає древню легенду про знищені символи та забуті обереги, без яких народ втрачає власну історію, втрачає себе… Але історія повториться, символи оживуть… Згадати, осмислити – означає: знайти! Бо народ, який забув своє минуле, - втратить і своє майбутнє. Це питання нашої самоідентифікації: Хто ми такі? Яке наше коріння? Що рухає нами і дає нам силу у боротьбі проти ворога? – повідомила мені прес-секретар проекту Галина Гузьо

«Етна» - уже четвертий кліп балету «Життя» у стилі «денс-екшн». Автор ідеї відео – керівник балету Ірина Мазур. Режисер – Григорій Риба. Оператори – Сергій Князєв і Теодор Нещадим. Автор оригінальних головних уборів, в яких артисти балету «Життя» знялися у ролику «Етна» і які були розроблені спеціально для цих зйомок, - Наталія Міщенко. Саундтрек, сучасне аранжування мелодії народної пісні «Ой, чий то кінь стоїть», створив Остап Панчишин.   
Кліп «Етна» - це яскравий пролог до масштабної сценічної постановки від балету «Життя» - історично-музичного перформенсу «Ремінісценції.UA», прем’єра якого відбудеться 25 травня на сцені Львівської опери «Ремінісценції.UA» - про Війну, Страх, Репресії, Смерть «и другие подарки русского мира». А також - про Віру, Життя, Кохання, Надію, Боротьбу за Україну!





Переглянути відео можна тут: 

Немає коментарів:

Дописати коментар