понеділок, 18 травня 2015 р.

Сьогодні відбудеться відкриття виставки художниці Зоряни Іленко

Відкриття персональної експозиції художниці Зоряни Іленко (Павлишин) відбудеться сьогодні, 18 травня, в приміщенні Музею історії медицини Галичини (вул. Кармелюка, 3) о 18:00 год – про це розповіли у прес-службі Львівського магістрату.
Знимка http://www.art-ilenko.com.ua/

«Творчість – те, від чого не можна ні втекти, ні сховатися. Якщо відчуття прекрасного живе всередині, то воно проявиться безперечно. Воно не залежить від професії чи освіти. Художниця Зоряна Іленко (Павлишин) відчула в собі це творче, прекрасне, і попри професію журналіста поринула у світ живопису.
За півроку мистецького життя вона перетворилася з учня в талановитого маляра. Всі картини якого – це те, що є всередині, світ крізь призму однієї людини, те, що багато хто відчуває, але не може висловити.
Шість місяців вилилися фарбами на 31 полотні. Для відображення свого світу художниця Зоряна Іленко використала п’ять різних стилів написання картин.
У творчості майстриня віддає всю себе. Це помітно не лише в енергетиці полотен, а й відчутно в техніці, тому що картини написані пальцями художниці. Для створення атмосфери величності, загадковості та безконечності можливостей у світі, деякі полотна виконані масхітином», - зазначають організатори. 

Немає коментарів:

Дописати коментар