Зірка української естради Павло Табаков не цурається кухонної роботи і навіть аміє дещо зробити на кухні власними руками, наприклад із солодких страв. Це своє вміння він продемонстрував під час відкриття 8-го Національного свята шоколаду, щоправда йому в цій приємній справі асистував один з найвідоміших львівських кухарів Євген Сушко. Також Павло Табаков розповів, що в домашніх умовах він ще ніколи не покривав сирника свіжо збитим шоколадним кремом.
Про те, як відбувалось відкриття шоколадного свята і як Павло Табаков робив сирника дивіться у фоторепортажі.
Як я уже повідомляв сьогодні, 6 березня у Львівському Палаці Мистецтв стартувало 8-ме національне свято шоколаду яке триватиме до 8 березня.
|
Знимки Дік-Арт (5) |
Немає коментарів:
Дописати коментар