9-метрова коробка шоколаду цими днями зустрічає усіх, хто цими вихідними завітає до Львівського Палацу мистецтв – тут 6 березня стартувало 8-ме національне свято шоколаду, яке триватиме до неділі, 8 березня, тобто стане одним з найкращих подарунків усім жінкам у день їхнього свята. Звісно, розповісти про всі принади шоколадного свята у Львові досить складно – тут надто багато спокус для солодкоїжок, зрештою у просторих залах Палацу мистецтв зараз добре чутно запах шоколаду. Друге, чим запам’ятається цьогорічне свято шоколаду – це велетенський 5-метровий шоколадний млин – організатор свята Андрій Сидор сподівається, що саме він стане візитівкою всіх наступних шоколадних свят, ну а зараз він є символом того, що усе погане в нашому житті перемелеться.
Особливістю шоколадного свята є те, що тут можна не лише споживати різноманітні сорти шоколаду, а й навчитись його самому робити на численних майстер-класах – протягом трьох днів його робитимуть найвідоміші шеф-кухарі Львова. Серед них Євген Сушко який у п’ятницю спільно одним з найвідоміших львівських співаків Павлом Табаковим виготовив шоколадний сирник – його особливість полягала у тому, що сирник був покритий шоколадним кремом. Звісно, Павло Табаков не міг просто робити сирник, а на вимогу численних шанувальників таланту заспівав. Втім сам Павло Табаков зізнався, що вдома на кухні він співає лише коли миє посуд, також він є великим любителем шоколаду, кожен раз перед виступами він їсть цей продукт, ну а в дитинстві так само мріяв стати кухарем, однак врешті вибрав фах співака.
Немає коментарів:
Дописати коментар