вівторок, 31 березня 2015 р.

Днями у Львові стартує V Фестиваль писанок + програма

З 3 по 19 квітня на пл. Музейній (біля Домініканського собору) просто неба діятиме Галерея писанок, де презентують понад півсотні півметрових авторських писанок та триметрову арт-писанку. Поряд  із експозицією розташують і великодню арт-майстерню, де усі охочі, дорослі і діти, зможуть взяти  участь у майстер-класах зі створення свічок-писанок, весняних пташок та інших великодніх символів – про це мені розповіли особисто в компанії Дік-Арт, яка є організатором фестивалю.
Знимка feel-tour.in.ua

Щороку організатори Фестивалю писанок долучають нових митців: і аматорів, і майстрів. Тож цьогоріч у Галереї писанок можна буде побачити великодні символи від Львівської бізнес- школи УКУ, Навчально-реабілітаційного центру «Джерело», Студії образотворчого мистецтва «СОМ», УДЮМКів міста Львова, переселенців з Криму, Донецької та Луганської областей, а також митців Іванки Войтович, Євгенії Рябчун, Оксани Андрущенко, Наталії Черних-Трицятник та інших.
У рамках Фестивалю писанок відбудеться благодійна акція «Добра справа». Відтак 10 грн. від вартості майстер-класу для однієї особи у великодній арт-майстерні передадуть на благодійність. Цьогоріч організатори збиратимуть кошти на обладнання палати кардіологічного профілю в І дитячому відділенні ЛОДКЛ ОХМАТДИТ.

Програма Фестивалю писанок-2015

Галерея Мистецьких писанок
3-19 квітня, щодня з 11:00 до 20:00
пл. Музейна, 1 (біля Домініканського собору) 
3-19 квітня в рамках Фестивалю писанок на площі Музейній (біля Домініканського собору), відкриють унікальну «Галерею мистецьких писанок», де буде презентовано понад півсотні півметрових авторських писанок.

Великодня арт-майстерня
3 - 19 квітня
пл. Музейна, 1 (біля Домініканського собору), приміщення Львівської Свічкової Мануфактури 
3 квітня, п’ятниця, 19:00
Майстер-клас з Уляною Нищук-Борисяк
Будемо малювати дерев’яну іграшку з писанковими орнаментами, розписувати еко-фарбами, надавати їм духу та глибокого символізму.

4,  11 квітня, субота, 12:00,  15:00 та 17:00 
Майстер-класи зі створення великодніх свічок ручної роботи 
Кожен власноруч створить три свічечки 

5, 12 квітня, неділя, 15:00 та 17:00 
Майстер-класи зі створення великодніх свічок ручної роботи 

6 – 8, 10 квітня, 19:00
Майстер-класи зі створення великодніх свічок ручної роботи 

9 квітня, четвер , 16:00 та 18:00 
Майстер-класи з розпису писанок з майстринею Оксаною Наконечною 
Щоб відвідати майстер-клас, телефонуйте +38 (032) 235 42 27

Немає коментарів:

Дописати коментар