четвер, 5 березня 2015 р.

У рамках перших у Львові Днів індійської культури покажуть «Трьох ідіотів»

З 6 по 8 березня у Львові вперше будуть проходити Дні індійської культури «Намасте Львів!», що в перекладі означає «Привіт, Львів!». 

Подія організовується за сприяння Львівської міської ради та Посольства Індії в Україні. В рамках заходу відбудеться концерт індійської класичної інструментальної музики у виконанні легендарного Маестро гри на сантурі  Пандіт Бхфджан Сопорі, концерт індійського танцю,  проводитимуться майстер-класи з йоги, представлення індійської кухні від відомого шеф-кухаря Далджіт Сінгха, а також показ сучасних індійських фільмів в одному з львівських кінотеатрів – про це розповіли мені у пресс-службі Львівського магістрату. 
Офіційне відкриття Днів Індії відбудеться 6 березня о 16 годині у Львівській філармонії а після того львів’яни зможуть ознайомитись з усіма «фішками» індійської культури – йогою, танцями і, звичайно, кіно. Зокрема у Львові відбудуться майстер-класи з йоги, у театрі імені Марії Заньковецької – концерт індійських танців, а в кінотеатрі «Копернік-Палац» індійський фільм «Три ідіоти» представить здобутки сучасного індійського кінематографу. Окрім цього у неділю можна буде переглянути ще два ііндійські кінофільми: «Життя не може бути нудним» та «Байкери».

Немає коментарів:

Дописати коментар