вівторок, 10 березня 2015 р.

У Львівському будинку органної музики музику Баха покажуть у пісочній анімації

15 березня о 19-й годині усі, хто прийде у Львівський будинок органної музики (вул.. Степана Бандери) 8 зможуть не лише послухати музику Йоганна Себастьяна Баха, а й … побачити її. Солістка будинку органної та камерної музики Олена Мацелюх спільно з художницею Аліною Васютою підготували особливий проект – музика Баха супроводжуватиметься пісочною анімацією – розповіли мені у прес-службі Львівського магістрату.
uk.wikipedia.org

«Проект розповідатиме про історію музики Баха. П’ять коротких історій передаватимуть саме те, що непокоїть нас найбільше, все те, чим ми живемо сьогодні і до чого не можемо лишитись байдужими: сім’я, любов, війна. Крім цього виконуватимуться твори Р. Вагнера, К. Сен-Санса, Б. Котюка.
Sand Art чи «мистецтво піску» стало відомим лише нещодавно, однак вже неодноразово з’являлося у різних шоу, але мало кому доводилося його побачити, чи спробувати.»,- розповіли організатори
Як я розповідав раніше 2 березня вулицями Львова їздив незвичний трамвай в якому звучала музика видатного композитора, а 21 березня Львів долучиться до міжнародного «Бах Маратону» – наймасштабнішої подію в історії класичної музики, що відбудеться в День народження Баха і покликана донести безсмертні творіння композитора до якомога більшої кількості слухачів. 
В цей день твори Й.С. Баха звучатимуть у кав’ярнях, ресторанах, готелях та інших громадських місцях міста. 
21 березня – День народження легендарного композитора Йоганна Себастьяна Баха. В цей день увесь світ об`єднається у святкуванні визначної дати – 330-річчя з Дня народження генія музики.

Немає коментарів:

Дописати коментар