пʼятницю, 20 березня 2015 р.

Львівські посадовці подбали, щоб туристи не заблукали на Львівщині – підготували додаток для смартфонів «Туристичний путівник Львівщини»

Сьогодні, 20 березня, у Львові презентували мобільний додаток для смартфонів, який дозволить переглядати інформацію про туристичні маршрути Львівщини без доступу до інтернету.

«З кожним роком все більше людей планує свою подорож за допомогою мобільних додатків, - розповідає директор департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської ОДА Віталій Горбатенко, - це зумовлено бажанням туристів подорожувати самостійно і без посередників. Саме таким людям наш путівник й стане у пригоді.  Адже кожен користувач за його допомогою легко зможе вибрати цікавий  маршрут: автобусний, пішохідний чи велосипедний. Також усі бажаючі матимуть можливість ознайомитися  з детальною інформацією про обраний  шлях, побачити  перелік усіх туристичних об’єктів  та закладів, де можна зупинитися для відпочинку» -- розповіли мені у пресс-службі ЛОДА..
Завантажити програму «Туристичний путівник Львівщини» можна за цим посиланням за https://play.google.com/store/apps/details?id=com.loda&hl=ru




Немає коментарів:

Дописати коментар