вівторок, 30 червня 2015 р.

Оксана Караванська, Митрополичі сади та босоногі моделі у вишиванках + фото

Цими вихідними з нагоди Дня молоді Мирополичі сади на Святоюрській горі вперше було відкрито для вільного доступу всіх бажаючих. З цієї нагоди відома львівська дизайнерка Оксана Караванська організували тут fashion-show у ході якого вперше показала в Україні свою колекцію вишиванок третього тисячоліття – Vyshyvanka Couture – повідомила мені промоменеджер акції Галина Гузьо.
Знимки Знимки Євгена Кравса та Олександра Шамова
Показу колекції Оксани Караванської Vyshyvanka Couture передувало театралізоване дійство – артисти балету Ірини Мазур «Життя», одягнені у старовинні національні строї, створили для гостей паралельний світ минулих століть. А після того, як глядачі змогли доторкнутися до автентики, до нашого «вишиваного» минулого, на імпровізований подіум просто неба, устелений сіном, почали босоніж виходити моделі – у новітніх вишиванках, вишиванках третього тисячоліття.     
Колекцію Vyshyvanka Couture Оксана Караванська створює уже кілька років. Уперше на подіумі її показали наприкінці 2014-го - у Чикаго. Відтоді вишиванки українського дизайнера впевнено підкорюють не тільки Україну, а й світ. А цими днями «вишивану» fashion-історію Караванська продемонструвала й у рідному Львові. На ексклюзивному показі в рамках Alfa Jazz Fest у Митрополичих Садах на Святоюрській горі дизайнер представила близько сорока сучасних вишиванок.      


















Немає коментарів:

Дописати коментар