вівторок, 23 червня 2015 р.

Театр «І люди, і ляльки» поїде у села кіньми

Під час триденної подорожі, з 27 до 29 червня, маршрут якої проляже селами Пустомитівського та Перемишлянського районів, актори театру «І люди, і ляльки» за логістичної підтримки громадської організації «Центр оздоровчої верхової їзди «Кепатрик», просто неба на майданчиках перед будинками Просвіти, культовими спорудами та у подвір’ї старовинного замку, гратимуть виставу під назвою «Курячі мрії». Метою даного заходу є відродження традицій мандрівного майданного театру – про це розповіли мені у прес-службі Львівського магістрату. 
Знимка zaxid.net

Організатори мандрівки сподіваються, що виставу зможуть подивитися не лише мешканці вибраних, але й сусідніх сіл, а також львів’яни та гості міста, які можуть долучитися до події на будь-якому етапі. Особливо організатори заохочують приєднатися до цієї еко-мандрівки власників залізних коней-велосипедів, а також тих, хто має навики верхової їзди. 
Подорож мандрівного театру «Волоцюги і ляльки» є частиною Першого Міжнародного фестивалю лялькових театрів «І люди, І ляльки», який відбуватиметься у Львові з 3 до 5 липня. Під час фестивалю до уваги маленьких львів’ян та їхніх батьків будуть представлені найкращі українські лялькові вистави останніх років та вистава грузинського театру.
Маршрут мандрівного театру:
27 червня (субота)
13.00 с. Будьків, Пустомитівський р-н
16.00 Старе Село, Пустомитівський р-н
28 червня (неділя)
11.00 с. Лопушна, Перемишлянський р-н
14.00 с. Вільховець, Перемишлянський р-н
17.00 с. Суходіл, Перемишлянський р-н
29 червня (понеділок)
12.00 с. Селисько, Пустомитівський р-н, 
15.00 с. Товщів, Пустомитівський р-н

Немає коментарів:

Дописати коментар