пʼятницю, 30 січня 2015 р.

У лютому туристам запропонують «Вдвічі більше Львова»

20-22 лютого у Львові відбудеться акція «Вдвічі більше Львова». Участь в проекті беруть готелі, хостели, заклади харчування та туристичні фірми.
«Акція дає можливість гостям приїхати до Львова, провести вихідні у нас всією родиною чи друзями і заплатити за це задоволення вдвічі менше. Ціни на період акції стають доступнішими не лише для гостей нашого міста, а й для самих львів’ян, які отримують хорошу нагоду дізнатися більше про рідне місто на неординарних тематичних екскурсіях та посмакувати спеціальним меню в місцевих ресторанах та кав’ярнях», - зазначила Галина Малець, начальник управління туризму ЛМР – процитували у прес-службі магістрату.

За словами Ольги Балацко менеджера з продажу та маркетингу одного з львівських готелів, створення подібних акцій суттєво допомагає готельєрам привабити якомога більше гостей, особливо в період міжсезоння.
«Для нас дуже важлива наявність такої ініціативи, адже комерційний успіх та перспектива розвитку нашого бізнесу напряму залежить від діяльності ЛМР у сфері туристичних послуг», - розповіла Ольга Балацко.
Суть акційної пропозиції для готелю: обов'язкова умова акції - бронювання однієї доби в готелі, другу добу гість отримує безкоштовно.
У свою чергу, ресторани та кав’ярні можуть запропонувати каву або солодощі за принципом «1=2», а туристичні фірми міста відведуть гостей Львова на цікаву екскурсію, а наступну екскурсію отримають безкоштовно у якості приємного бонусу.
Інформація стосовно всіх учасників буде оновлюватися щоденно на офіційному туристичному порталі міста http://lviv.travel/www.touristinfo.lviv.ua та в мережі Фейсбук на однойменній сторінці «Вдвічі більше Львова».

Немає коментарів:

Дописати коментар